Wat is zo uniek aan de werkplek reiniging van THP Clean Office?

Wat is THP Clean Office? THP Clean Office zorgt voor een schone werkplek, maar wel op een slimme, effectieve en goedkope manier. Dit doen wij in drie stappen: dieptereiniging, medewerkersparticipatie en slimme oplossingen.

Wat is werkplek reiniging bij THP Clean Office?

Dit wordt gedaan door een aantal keer per jaar de werkplek professioneel te reinigen. Dit doen onze clean professionals. Tijdens de dieptereiniging focussen onze onderhoudsmedewerkers zich op het schoonmaken van het bureau, bureaustoel en natuurlijk de werkplekapparatuur. In overleg is het mogelijk om meer facetten van het kantoor een dieptereiniging te geven. Door de dieptereiniging en de vuilafstotende coating is de werkplek voor een langdurige periode schoon. Zo werkt de werkplek reiniging van THP Clean Office.

Uniek in de kantoorreinigingswereld: medewerkersparticipatie

De werkplek moet wel worden schoongehouden. Dit kunnen werknemers zelf doen! Wij zien dat de verantwoordelijkheid voor het schoonmaken van de werkplek steeds vaker bij de medewerkers wordt gelegd en zij dit helemaal niet erg vinden. Het geeft namelijk een veilig gevoel om zelf de werkplek voor gebruik schoon te maken. Deze medewerkersparticipatie is een erg interessante ontwikkeling in het schoonmaakproces en moet dan ook vooral worden gemotiveerd. Bij THP Clean Office wordt dit gedaan door professionele reinigingsdoekjes en communicatiemiddelen te faciliteren. Dit zorgt ervoor dat medewerkers dagelijks eraan worden herinnerd om de werkplek schoon te houden.

Slimme oplossingen voor de dagelijkse schoonmaak

Medewerkers kunnen echter niet het gehele schoonmaakproces overnemen. Zo moet bijvoorbeeld alsnog de vloer worden gestofzuigd. Hiervoor zijn slimme oplossingen, zoals een robotstofzuiger. Door deze eenmalig in te stellen, wordt met één druk op de knop het hele kantoor dagelijks gestofzuigd. Bij THP Clean Office ligt de verantwoordelijkheid voor een schone werkplek dus bij onze clean professionals én bij de klant. Wij maken de werkplek schoon en de klant houdt deze schoon tussen onze bezoeken door. Zo is iedereen happy met een schone werkplek.

Ook professionele werkplek reiniging door THP Clean Office?

Is de professionele werkplek reiniging van THP Clean Office wat voor uw organisatie? Neem dan via de onderstaande button contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of mail naar info@thp.nl

Contact opnemen
Delen:
?