Uitzending gemist: THP in Doe Maar Duurzaam

Collega Nathan vertelde in het programma Doe Maar Duurzaam meer over de rol van de facility manager met betrekking tot het schoon maken en houden van ICT-apparatuur op de werkplekken. Uitzending gemist? Kijk het fragment hieronder terug. Het fragment is opgenomen tijdens de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer, waar we met team THP drie dagen aanwezig […]

Collega Nathan vertelde in het programma Doe Maar Duurzaam meer over de rol van de facility manager met betrekking tot het schoon maken en houden van ICT-apparatuur op de werkplekken. Uitzending gemist? Kijk het fragment hieronder terug.

Het fragment is opgenomen tijdens de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer, waar we met team THP drie dagen aanwezig waren. Tijdens de beurs introduceerden we het thema ‘Dé held van facilitair’. Het was een perfecte gelegenheid om het gesprek aan te gaan met facility managers uit heel Nederland en hen te voorzien van voldoende informatie om dé held van facilitair te worden.

Bent u niet op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer geweest? Geen zorgen, de komende maanden publiceren wij diverse berichten met relevante informatie om dé held van facilitair te worden!

Wenst u direct meer informatie? Laat dan hier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Delen:
?