Bespaar 30% op het schoonmaakproces

Richt uw schoonmaakproces slimmer en effectiever in

Wij werken met een team van fulltime gecertificeerde en gekwalificeerde medewerkers. Zij hebben specialistische kennis van het schoonmaakproces en houden deze kennis continu up-to-date. Door dieptereiniging te combineren met medewerkersparticipatie en automatisering, kunt u aanzienlijk besparen op het schoonmaakproces.

THP CLEAN OFFICE® draagt zorg voor mens en milieu

Met elkaar moeten we slim omgaan met afval. Afval is immers een zorg van ons allemaal. Onze reinigingsdoekjes zijn daarom 100% biologisch. Wij stellen dan ook een recyclebox beschikbaar voor het afval van de doekjes. U plaatst deze box bij de afvalinzamelplaats. Is de doos vol? Sluit deze dan, gebruik de retoursticker en stuur de doos naar ons terug. Wij dragen zorg voor de recycling van het materiaal.

Handige reinigingsdoekjes

Een schone werkplek motiveert medewerkers om deze opgeruimd en schoon te houden. Met de twee reinigingsdoekjes van THP CLEAN OFFICE®, kunnen medewerkers zelf aan de slag. Dagelijks maken zij hiermee zelf het meubilair en de hardware schoon. Hierdoor starten ze elke dag opnieuw met een frisse werkplek en krijgt u minder klachten over de schoonmaak.

In 3 stappen altijd een schone werkplek

THP CLEAN OFFICE® draagt bij aan het verhogen van de tevredenheid over de schoonmaakkwaliteit, het werkplezier en de uitstraling door een schone werkomgeving. Bel voor een vrijblijvende afspraak en ontdek de mogelijkheden voor uw organisatie.

Contact opnemen
?