Kantoor schoonmaken Arnhem

Professionele dieptereiniging van de werkplek

Werken op een schone werkplek levert veel voordelen op: minder ziekteverzuim, meer productiviteit en minder afleiding. Wij zorgen bij THP Clean Office echter voor nog meer voordelen! Met ons unieke werkwijze zorgen wij dat uw medewerkers betrokken worden bij het reinigingsproces en daardoor met een veiliger gevoel werken. Door deze werkwijze dalen uw schoonmaakkosten, terwijl de werkplek intensiever wordt gereinigd. Kortom, een uniek concept voor het schoonmaken van uw kantoor in Arnhem, Rotterdam, Amsterdam en de rest van Nederland. Op deze webpagina leest u meer over onze werkwijze en kunt u ook een afspraak maken om de hygiënische staat van uw kantoor te controleren.

Hoe schoon is uw kantoor?

Doe de werkplekcheck! Tijdens de vrijblijvende werkplekcheck komen wij langs om de hygiënische staat van de werkplekken te controleren. Dit doen wij door een aantal steekproeven uit te voeren. Op basis van deze resultaten geven wij vervolgens een aantal tips en adviezen over het reinigingsproces in uw kantoor. Druk op de onderstaande knop om de vrijblijvende werkplekcheck aan te vragen en wellicht komen wij binnenkort bij u langs. 

Werkplekcheck

Periodieke dieptereiniging van de werkplek

Periodieke dieptereiniging vormt de basis van Clean Office. Hierbij komen onze clean professionals een paar keer per jaar langs om de werkplek compleet te reinigen. Hierbij focussen zij zich voornamelijk op de werkplek, werkplekapparatuur en bureaustoel. Deze worden met specialistische reinigingsmiddelen schoongemaakt voor een langdurig hygiënische werkplek.

Medewerkersparticipatie

Het kantoor in Arnhem schoonmaken, zorgen wij voor. Wij faciliteren daarentegen ook middelen, zodat u de werkplek ook zelf kunt schoonhouden. Wij zien namelijk een verandering van het schoonmaken naar het schoonhouden. Daarom faciliteren wij professionele reinigingsdoekjes geschikt voor de werkplek en hardware. Via communicatiemiddelen motiveren wij uw collega's om deze doekjes dagelijks te gebruiken om de werkplek en de apparatuur schoon te houden.

Slim organiseren

Tot slot geven wij ook advies over het slimmer organiseren van het schoonmaakproces. Hoe kunt u dit proces vereenvoudigen? Bijvoorbeeld door het aanschaffen van een robotstofzuiger. Deze stofzuiger maakt dan dagelijks de vloer voor u schoon. Zo wordt het schoonmaken van uw kantoor in Arnhem, Rotterdam of andere locatie in Nederland een stuk efficiënter.

Advies over het reinigingsproces

Het reinigingsproces kunt u slimmer inrichten wanneer u kiest voor een periodieke dieptereiniging en deze combineert door participatie van uw medewerkers. Wij geven u graag advies over het vereenvoudigen van het reinigingsproces en over de middelen die u hierbij kunnen ondersteunen.

Contact opnemen
?