Professioneel schoonmaken kantoor Amsterdam?

Schoonmaken kantoor Amsterdam?

U wilt toch ook in een hygiënisch en schoon kantoor werken? Laat dan een professionele organisatie, zoals THP Clean Office, de werkplek inclusief werkplekapparatuur een paar keer per jaar grondig reinigen. Dit kan zelfs tot aan desinfectie-niveau! Daarnaast kunnen onze gecertificeerde clean professionals een vuilafstotende coating aanbrengen voor een langdurig hygiënisch effect! Lees op deze pagina meer over onze specialistische reinigingsmethode en hoe wij zorgen voor professioneel schoonmaken kantoor Amsterdam.

Schoonmaken kantoor Amsterdam in 3 stappen

De meeste kantoren en daarbij werkplekken zijn niet zo schoon als deze lijken. Zo is 95% van de toetsenborden op de werkplek vervuild, heeft een telefoon gemiddeld 17.000 bacteriën en is een bureau 400 keer zo vies als een toiletbril. Dit blijkt allemaal uit onderzoek. Tijd voor verandering! Bij THP Clean Office zijn wij gespecialiseerd in kantoorreiniging. Schoonmaken kantoor doen wij op basis van bijna 25 jaar aan kennis, certificaten en met geschikte reinigingsmiddelen. Hiervoor hebben wij drie stappen ontwikkeld.

Stap 1. Dieptereiniging door THP

De werkplek, apparatuur en bureaustoel geven onze gecertificeerde medewerkers een paar keer per jaar een dieptereiniging. Met deze reinigingstechniek komen wij bijna tot aan desinfectie-niveau. Ook wordt geëindigd met een vuilafstotende coating voor een langdurig hygiënisch effect.

Stap 2. Dagelijkse medewerkersparticipatie

Uw medewerkers worden bewuster van de hygiënemaatregelen op kantoor door zelf de werkplek schoon te houden. Dit kan dagelijks worden gedaan met professionele reinigingsdoekjes. Deze doekjes en communicatiemiddelen hierover worden gefaciliteerd door THP.

Stap 3. Gebruik slimme oplossingen

Tot slot worden slimme oplossingen, zoals een robotstofzuiger, gebruikt voor de meer frequente reinigingstaken. Denk hierbij aan het stofzuigen van het kantoor of recyclen van het afval. Door slimme oplossingen hiervoor te gebruiken, zorgt u voor efficiëntere reiniging en lagere schoonmaakkosten.

Professioneel schoonmaken kantoor Amsterdam

THP Clean Office reinigt dus professioneel de werkplekken. Hierbij ligt de focus op het schoonmaken van het bureau, bureaustoel en de werkplekapparatuur. Het reinigen van de werkplekapparatuur gebeurt een aantal keer per jaar en is specialistisch werk. U wilt immers niet dat een laptop beschadigd raakt tijdens het reinigen. Onze gecertificeerde professionals gebruiken daarom specialistische en biologische reinigingsmiddelen die onschadelijk zijn voor hardware. https://youtu.be/yJJia2e2au4

In 3 stappen altijd een schone werkplek

THP CLEAN OFFICE® draagt bij aan het verhogen van de tevredenheid over de schoonmaakkwaliteit, het werkplezier en de uitstraling door een schone werkomgeving. Bel voor een vrijblijvende afspraak en ontdek de mogelijkheden voor uw organisatie.

Contact opnemen
?