Werkplek schoonmaken via innovatieve reiniging

Slimmer, effectiever en goedkoper

Door het schoonmaakproces slimmer in te richten, kunt u tot wel 30% besparen op de gebruikelijke schoonmaakkosten. Dit kan door periodieke dieptereiniging, het stimuleren van medewerkersparticipatie en het automatiseren van het standaard reinigingsproces.

Specialistische apparatuur zonder opslagruimte

Een dieptereiniging van de werkplek houdt in dat uw werkplek en de apparatuur met speciale middelen en speciale apparatuur grondig wordt gereinigd. Het THP CLEAN OFFICE® team beschikt over alle benodigdheden en neemt deze apparatuur na de reiniging weer mee. Een opslagruimte binnen uw organisatie is dus niet nodig.

Innovatie van het schoonmaakproces

De dagelijkse werkzaamheden die reguliere schoonmaakdiensten bieden, kunnen voor een groot deel worden geautomatiseerd. Zo is stofzuigen zeer arbeidsintensief. Dit kan heel eenvoudig worden overgenomen door een robotstofzuiger. Ook het verzamelen van afval op een centrale plek op de werkvloer levert een enorme besparing op. Prullenbakken hoeven niet meer per bureau te worden geleegd, waardoor u bespaart op extra handelingen en op tijd. Daarnaast voorkomt u zo veel plasticafval en wordt het afval beter gescheiden.

 

In 3 stappen altijd een schone werkplek

THP CLEAN OFFICE® draagt op een eenvoudige wijze bij aan het werkplezier van uw medewerkers. De tevredenheid over de schoonmaak schiet omhoog evenals de beleving van de omgeving. In 3 eenvoudige stappen laten wij zien hoe ook u dit kunt organiseren.

STAP 1: Periodieke dieptereiniging versus traditionele schoonmaak

Ons team van gecertificeerde reinigingsprofessionals, voert periodiek en grondig een dieptereiniging met speciale apparatuur op uw werkplekken uit. Deze manier van reinigen biedt een hogere kwaliteit ten opzichte van de traditionele manier van schoonmaken.

STAP 2: Betrek uw medewerkers bij het reinigen van de werkplek

Met een frisse en hygiënische werkplek, stijgt de medewerkerstevredenheid, daalt het ziekteverzuim en voelen medewerkers zich meer betrokken. Met de juiste reinigingsdoekjes kunnen uw medewerkers dagelijks in slechts vijf minuten het meubilair en de werkplekapparatuur schoonmaken.

STAP 3: Slimmer organiseren

Het reinigingsproces kan slimmer worden ingericht wanneer u kiest voor een periodieke dieptereiniging. Wij geven u advies over hoe u processen kunt vereenvoudigen via automatisering. Het proces van reinigen, schoonmaken én schoonhouden verloopt het beste door de verantwoordelijkheid op de werkvloer te stimuleren.

Advies over het reinigingsproces

Het reinigingsproces kunt u slimmer inrichten wanneer u kiest voor een periodieke dieptereiniging en deze combineert door participatie van uw medewerkers. Wij geven u graag advies over het vereenvoudigen van het reinigingsproces en over de middelen die u hierbij kunnen ondersteunen.

Contact opnemen
?