Stater

Het laten reinigen van de werkplekken is een onderdeel van de ‘9+ ervaring’ die Stater voor de medewerkers wil realiseren. Samen met de reguliere schoonmaak draagt THP hier aan bij.

Bij hypothecaire dienstverlener Stater zijn ze trots op hun mooie en schone gebouw. Schone werkplekken dragen zeker bij aan deze trots en aan de productiviteit van de werknemers. Daarom laat Stater periodiek de werkplekken en de grote serverruimte reinigen.

Ongeveer zes jaar geleden besloten Michel Hulsbergen, Manager Inkoop & Facility en zijn collega’s van Facility Management te investeren in goede hygiëne op de werkplek. Michel: “We zaten toen net in een mooi nieuw pand en wilden de medewerkerstevredenheid verhogen wat betreft de hygiëne op de werkplek en het onderhoud aan de hardware. Dit was dus hét moment om met THP in zee te gaan.”

Bewustwording

Michel wil graag dat zijn collega’s trots zijn en blijven op het pand waar ze in werken. Michel: “Daar draagt de reiniging van onder andere de toetsenborden zeker aan bij. Door de structurele reiniging blijft de hardware schoon. Ik merk dat de mensen over het algemeen tevreden zijn over de werkplekken. Ze ervaren het door de extra schoonmaak als schoon en houden zelf hun werkplek ook netter. Werknemers zien dan dat hun werkplek onder handen wordt genomen. Dit draagt weer bij aan een stukje bewustwording voor een schone werkomgeving. Daarom is het fijn dat de servicemedewerkers van THP gewoon overdag komen. Mede vanwege het belevingsaspect gaan we ook met de reguliere schoonmaak naar dagschoonmaak.”

Voor Michel is het laten reinigen van de werkplekken een onderdeel van de ‘9+ ervaring’ die Stater voor de medewerkers wil realiseren. “Samen met de reguliere schoonmaak draagt THP hier aan bij. THP stuurt steeds dezelfde servicemedewerkers waardoor mijn collega’s hun aanwezigheid als gewoon zien. Dit ondanks dat ze maar twee keer per jaar komen. Ze overleggen direct met de Stater-medewerkers waar ze het beste kunnen reinigen. Dus mocht iemand in bespreking zijn, dan komen ze later terug voor het reinigen van die werkplek of ruimte. Hier hoeven wij ons als FM niet mee bezig te houden. We worden op dit gebied helemaal ontzorgd!”

Serverruimte

THP reinigt ook jaarlijks de serverruimte van Stater. Michel: “Dit gebeurt altijd in een onderhoudsweekend. THP maakt dan de serverruimte weer stofvrij. IT steekt veel tijd en moeite in het op orde houden van de serverruimte. Ze zijn dan ook trots op de netheid van deze ruimte . Het onderhoud dat THP daar uitvoert draagt er aan bij. Mijn collega’s zijn dan ook ieder jaar weer blij dat THP langskomt.”

Project delen:
?