Politie

De grootste werkgever van Nederland heeft centraal een leverancier gecontracteerd voor de reiniging van de computerapparatuur op de werkplek. THP heeft de opdracht gegund gekregen.

De grootste werkgever van Nederland heeft centraal een leverancier gecontracteerd voor de reiniging van de computerapparatuur op de werkplek. THP heeft de opdracht gegund gekregen. Dit betekent dat alle eenheden van de politie en de Politieacademie de komende jaren hun toetsenborden en andere computerapparatuur door THP kunnen laten reinigen.

Dit zijn dan niet alleen de reguliere kantoorwerkplekken, maar bijvoorbeeld ook de politiemeldkamers. De politie is van primair belang voor de veiligheid in Nederland. Voor het goed uitvoeren van haar dienstverlening maakt de politie steeds meer gebruik van ICT-oplossingen. Het is dan wel belangrijk dat de ICT-omgeving schoon en veilig is zodat storingen worden voorkomen.

Van start gegaan

De kennismaking, oriëntatie- en implementatiefase is inmiddels afgerond. De eerste reinigingen zijn al uitgevoerd. De reacties van de politiemedewerkers waren verrassend positief. Want naast het borgen van een goed werkende ICT-omgeving, werkt een schoon toetsenbord, muis en beeldscherm nu eenmaal prettiger en leidt direct tot een hogere schoonbeleving.

Kritische ruimtes

Hiervoor zijn opgeleide en gecertificeerde reinigingsmedewerkers vereist. De computerapparatuur moet namelijk te allen tijde beschikbaar en bereikbaar zijn. Een mooie uitdaging voor THP.

Trots

Binnen THP zijn we er trots op dat we de Europese aanbesteding gegund hebben gekregen. Door het toenemende gebruik van ICT én de opkomst van het flexwerken, zien we dat computerreiniging een actuele aangelegenheid is geworden. Vijf jaar geleden was het flexwerken nog niet overal ingevoerd. Logischerwijs stond ook het reinigen van de computerapparatuur destijds lang niet overal bovenaan de agenda. Maar dit verandert snel. De Europese aanbesteding computerreiniging van de politie is daar een goed en mooi voorbeeld van.

Project delen:
?