Doe de prijscheck!

Wilt u ook voor iedereen een schone werkplek?

Uw meubilair en werkplekapparatuur reinigen is specialistisch werk dat geen onderdeel uitmaakt van het reguliere (schoonmaak)onderhoud. Wilt u weten hoe periodieke dieptereiniging met medewerkersparticipatie tot wel 30% kunnen besparen op de huidige schoonmaakkosten? Wij helpen u graag verder.

Merk jij ook dat de werkplek niet zo schoon is als je verwacht? De werkplek is een van de meest gebruikte plek binnen een organisatie. De meesten van ons zitten er toch er toch zo’n zes tot acht uur per dag achter. Hoe komt het dan dat deze niet dagelijks wordt schoongemaakt?

Privacy en het schoonmaakpakket speelt hierin een grote rol. De meeste schoonmakers mogen niet aan de documenten die nog op de werkplek liggen, zitten. Hierdoor kan de werkplek ook niet goed worden schoongemaakt. Ook willen we steeds meer voor minder geld, waardoor het reinigen van het bureau, werkplekapparatuur en bureaustoel nauwelijks grondig wordt gedaan. Genoeg redenen om een vrijblijvende prijsopgave aan te vragen bij THP Clean Office die gespecialiseerd is op dieptereiniging van werkplek. Wij bezitten de kennis en materialen om de werkplek (werkplekapparatuur, bureau en bureaustoel) grondig te reinigen.

Vul het onderstaande formulier in en ontvang binnen twee werkdagen van ons een vrijblijvende prijsopgave.

Neem contact met ons op

?