Een schone werkomgeving met medewerkersparticipatie

Periodieke reiniging en medewerkersparticipatie

In veel kantoren wisselen medewerkers regelmatig van werkplek. Dit vraagt om een andere aanpak van het schoonmaakproces; namelijk een periodieke dieptereiniging en medewerkersparticipatie. Door medewerkers te betrekken bij het reinigen en hen dagelijks te voorzien van 2 reinigingsdoekjes, genieten zij altijd van een schone werkplek.

In slechts 5 minuten een schone werkomgeving

Uw medewerkers beschikken over twee soorten doekjes, waarmee ze in slechts 5 minuten het meubilair en de werkplekapparatuur kunnen reinigen. Door de periodieke grondige reiniging van onze professionals te combineren met de reiniging door uw medewerkers, voelen uw medewerkers zich betrokken en vergroot u de medewerkerstevredenheid. Dit verhoogt de kwaliteit van de schoonmaak en daarmee het behoud van een schone werkomgeving.

Creëer eenvoudig een hygiënische plek

Dagelijks de werkplek reinigen is fris en gaat bovendien de verspreiding van ziektekiemen tegen. Door het bevorderen van de participatie van uw medewerkers om te reinigen, is de werkomgeving nog nooit zo schoon geweest. Ook verlengt u met goed onderhoud de levensduur van het meubilair en de werkplekapparatuur. De reinigingsproducten die wij gebruiken zijn daarnaast ook nog eens 100% biologisch.

Meer werkplezier op een frisse en aangename werkplek 

Na de periodieke reiniging door onze reinigingsprofessionals, ervaren uw medewerkers wat een frisse werkplek met hen doet. Doordat ze daarna zelf de controle hebben over een schone werkomgeving, voelen ze zich meer betrokken. Met een minimale inspanning kunnen ze vervolgens een maximaal resultaat behalen. Zo bespaart u circa 30% op het creëren van een schone werkomgeving en draagt u daarnaast bij aan werkplezier en het bevorderen van de medewerkerstevredenheid.

Professionele reinigingsdoekjes

Professionele reinigingsdoekjes

Faciliteer uw medewerkers dagelijks met 2 soorten reinigingsdoekjes: een blauwe voor het reinigen van het meubilair en een groene voor het reinigen van de werkplekapparatuur. Door deze 2 doekjes dagelijks te gebruiken, is de complete werkplek in slechts 5 minuten weer fris en schoon! We hebben diverse soorten dozen: Happy Combi Box, Happy Hardware Box en Happy Werkplek Box. Alle dozen zijn apart verkrijgbaar via onze webshop.

Bestellen

De voordelen van dieptereiniging

Door het intensieve gebruik van werkplekken, worden deze sneller vuil. Dagelijks wordt het kantoor standaard schoongemaakt, alleen dit voorkomt niet dat het vuil zich toch ophoopt. Dit is voor het blote oog niet goed zichtbaar. Een periodieke dieptereiniging zorgt voor een zeer grondige reiniging en draagt bij aan een schone werkomgeving. Hierdoor kun je deze werkomgeving langer gebruiken zonder dagelijks of wekelijks opnieuw een dieptereiniging te doen. Met een dieptereiniging worden naast het bureau, de stoel en de hardware ook de omgeving van de werkplek gereinigd. Naast een schone werkomgeving, ruikt het velen malen frisser. Dit zijn de voordelen van dieptereiniging.

In 3 stappen altijd een schone werkplek

THP CLEAN OFFICE® draagt bij aan het verhogen van de tevredenheid over de schoonmaakkwaliteit, het werkplezier en de uitstraling door een schone werkomgeving. Bel voor een vrijblijvende afspraak en ontdek de mogelijkheden voor uw organisatie.

Contact opnemen
?