Hogere eisen aan de kwaliteit van schoonmaak

Dé autoriteit voor hygiëne op de werkplek

Kantoormeubilair en –apparatuur wordt intensief gebruikt en raakt daardoor sneller vervuild. Medewerkers stellen daarom hogere eisen aan de kwaliteit van de schoonmaak. Bij het kantoor van deze tijd past dan ook een innovatieve en hedendaagse reiniging. THP CLEAN OFFICE® is dé autoriteit voor hygiëne op de werkplek.

Kwaliteit van schoonmaak verhogen door periodieke dieptereiniging

Naast de dieptereiniging van de hardware en de apparatuur, reinigt het gecertificeerde reinigingsteam ook het meubilair. Met een speciale biologische spray, een borstel of een microvezeldoekje reinigen ze de bureaus, toetsenborden, monitoren en muizen grondig. Aanvullend kan de ruimte worden gereinigd op plekken waar bijvoorbeeld een (robot)stofzuiger niet bij kan. Dit verhoogt de kwaliteit van de schoonmaak aanzienlijk.

Altijd een frisse en hygiënische werkplek door medewerkersparticipatie

De kracht achter de dieptereiniging zit in de herhaling ervan. Door de reiniging periodiek uit te voeren, blijven de werkplekken fris en hygiënisch. Dit bevordert de medewerkerstevredenheid en daarmee hun motivatie om zelf ook netter met de werkplek om te gaan. De medewerkers worden daarbij gefaciliteerd met de juiste middelen. Door hen geschikte reinigingsdoekjes aan te bieden voor het schoonhouden van de apparatuur en het meubilair, neemt de inzet van de medewerkers een minimale dagelijkse tijd in beslag. Een minimale tijd met een hoge kwaliteit van schoonmaak!

Gecertificeerde reinigingsprofessionals zorgen voor periodieke dieptereiniging

Ons team van gecertificeerde reinigingsprofessionals, voert periodiek een grondige dieptereiniging met speciale apparatuur uit. Opgehoopte huidvetten op en in de kieren van de computermuis en telefoon worden verwijderd. Net als de zichtbare (etensresten, stof, haren en nagels) en onzichtbare (bacteriële, plantaardige en dierlijke organismen en virussen) vervuilingen op en in het toetsenbord. De kwaliteit van schoonmaak bij het meubilair en de werkplekapparatuur is bij dieptereiniging dan ook een specialistische vorm van schoonmaken. Het werk wordt daarom altijd uitgevoerd door goed opgeleide medewerkers die in ieder geval VCA, ESD, NEN 3140 en Cleanroom gecertificeerd zijn.

THP CLEAN OFFICE versus traditionele schoonmaak

Met THP CLEAN OFFICE® ontvangt u een periodieke dieptereiniging van uw werkplekapparatuur en werkplekmeubilair. De dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden die een traditioneel schoonmaakbedrijf normaal gesproken voor u uitvoert, kunnen wij dankzij de dieptereiniging slimmer organiseren. Dit doen wij door het stimuleren van medewerkersparticipatie en door u te adviseren over het automatiseren van het standaard reinigingsproces.

THP CLEAN OFFICE TRADITIONELE SCHOONMAAK
Periodieke dieptereiniging Dagelijkse schoonmaak
Werkplekapparatuur en werkplekmeubilair Stofzuigen, bureaus afnemen, natte groepen schoonmaken, ramen zemen
Fulltime medewerkers Parttime medewerkers
Intrinsiek gemotiveerd Vaak een bijbaan
Stimuleren medewerkersparticipatie Schoonmaakteam regelt alles
Kwaliteit schoonmaak stijgt Veel klachten over schoonmaak
Hoge medewerkerstevredenheid Lage medewerkerstevredenheid
Innovatieve dienst Traditionele branche, nauwelijks vernieuwing
Uitgebreide certificering medewerkers Niet tot nauwelijks certificering medewerkers
Nemen alle benodigdheden mee naar huis Alle benodigdheden staan op kantoor, opslag
Een heel team in een keer Vaak eenlingen
Team is uitgerust met apparatuur en speciale reinigingsmaterialen Geen specifieke apparatuur nodig
?