De thuiswerkplek schoonmaken

De thuiswerkplek schoonmaken is erg belangrijk. Een opgeruimde, schone werkplek geeft immers rust en zorgt voor meer productiviteit. Dus maak schoon, wij helpen. Bijvoorbeeld door het faciliteren van professionele reinigingsdoekjes speciaal ontwikkeld voor het schoonmaken van de werkplek en werkplekapparatuur.

Een thuiswerkplek goed schoonmaken is zeer belangrijk. U en uw medewerkers werken veel vanuit huis in deze tijd, dus een schone werkplek is van groot belang. THP Clean Office kan u helpen om uw thuiswerkplek en die van uw werknemers schoon te maken én te houden. Bijvoorbeeld door u te voorzien van tips om uw eigen thuiswerkplek schoon te houden. Zo kunt u altijd aan een schone thuiswerkplek werken.

De geschiedenis van de thuiswerkplek

Eigenlijk is thuiswerken iets wat al heel oud is. Mensen werkten vroeger vanuit huis doordat ze boven, achter of in hun werkplek woonden. Denk maar aan een bakker, smid of timmerman. Toen het werkleven zich evolueerde, gingen meer mensen op een andere locatie werken, zoals op een kantoor. Toen in 2020 de coronacrisis begon, zijn veel mensen weer thuis gaan werken. De eettafel werd ineens ook een bureau.

Het is nog maar de vraag of het thuiswerken in de toekomst stand gaat houden. Wetenschappers zien al dat veel mensen toch weer terug verlangen naar het kantoor. Echter zijn er uiteraard ook mensen voor wie het thuiswerken juist zeer goed bevalt. Hoe dan ook, een schone werkplek is altijd van groot belang. Ook als er volledig vanuit huis gewerkt wordt.

THP houdt uw thuiswerkplek schoon

Normaalgesproken maken wij uw kantoorwerkplek schoon door middel van dieptereiniging. Dit houdt in dat wij uw werkplek en de apparatuur die u vaak gebruikt reinigen met speciale middelen en apparatuur. Gewone schoonmaakmiddelen kunnen zeer agressief zijn voor uw apparatuur, dus het is belangrijk dat de juiste schoonmaakmiddelen gebruikt worden.

De dieptereiniging wordt periodiek uitgevoerd, bijvoorbeeld elk kwartaal. Desondanks biedt het hogere kwaliteit in vergelijking met de traditionele schoonmaak. Verder is het belangrijk dat uw werknemers betrokken worden bij het reinigen van de werkplek. Wij faciliteren speciale reinigingsdoekjes, waarmee uw werknemers hun eigen werkplek en apparatuur in slechts vijf minuten schoon kunnen maken. Dit bieden wij ook aan voor de thuiswerkplek, bijvoorbeeld in de vorm van een thuiswerk-kit. Op deze manier biedt u ze een frisser gevoel en wordt ook het ziekteverzuim lager.

Thuiswerkplek schoonmaken met de Happy Clean Kit?

De Happy Clean Kit is in een speciale thuiswerk-kit versie verkrijgbaar gericht op het attenderen van thuiswerkende collega’s over het schoonmaken van de thuiswerkplek. Deze kit staat in het teken van veilig en hygiënisch werken. De kit bevat professionele reinigingsdoekjes, waarmee de werkplek en mobile devices (laptop, tablet, smartphone) schoongemaakt kunnen worden. De binnenkant van de kit staat vol met handige tips om Arbo-verantwoord te werken, fit te blijven en sociale contacten te behouden. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een een brief toe te voegen met een persoonlijke boodschap van uw organisatie. Het mooie aan de Happy Clean Kit is dat deze volledig naar wens wordt opgemaakt. Dus in plaats van een thuiswerk-kit kunt u ook een speciaal thema eraan koppelen, zoals Pasen of kerst. De kit is verkrijgbaar in twee varianten. Eentje met 40 reinigingsdoekjes en eentje met 30 reinigingsdoekjes en een reep chocolade.

Thuiswerkplek schoonmaken met professionele reinigingsdoekjes

Maak de thuiswerkplek schoon met onze professionele reinigingsdoekjes. Het groene Happy Clean Hardware reinigingsdoekje is geschikt voor het schoonmaken van de hardware, zoals de laptop, telefoon en oordopjes. Vervolgens kunt u met het blauwe Happy Clean Office reinigingsdoekje het bureau en high touchpoints schoonmaken, zoals deurklinken of de bureaustoel. Met behulp hiervan kan iedereen ook de thuiswerkplek schoonmaken.

Advies over het schoonmaken van de werkplek

Naast het faciliteren van middelen om de thuiswerkplek schoon te maken, kunnen wij ook de kantoorwerkplek reinigen. Wij adviseren daarbij om het reinigingsproces slimmer in te richten, bijvoorbeeld door de werkplekken regelmatig grondig te laten reinigen. Uw werknemers moeten zich dan ook inzetten om hun werkplek zelf schoon te houden met behulp van de reinigingsdoekjes. Door middel van ons advies kunt u deze schoonmaak eenvoudiger maken, waardoor de drempel lager wordt voor uw werknemers om zich hier voor in te zetten. Tevens kunnen wij de middelen bieden die hier bij kunnen ondersteunen.

Is een van deze oplossingen wat voor uw thuiswerkende collega’s? Neem dan contact met ons op.

Delen:
?