Benieuwd wat de Circular Economy Challenge ons heeft opgeleverd?

Vorig jaar zijn we gestart met de Circular Economy Challenge van Rabobank, KPMG en MVO Nederland in de regio Arnhem & Nijmegen. Samen met 20 bedrijven/organisaties uit de regio zijn we aan de slag gegaan met een circulaire businesscase, op weg naar een nog duurzamer bedrijfsmodel. De afgelopen maanden hebben we veel onderzoek verricht. Ook hebben […]

Vorig jaar zijn we gestart met de Circular Economy Challenge van Rabobank, KPMG en MVO Nederland in de regio Arnhem & Nijmegen. Samen met 20 bedrijven/organisaties uit de regio zijn we aan de slag gegaan met een circulaire businesscase, op weg naar een nog duurzamer bedrijfsmodel.

De afgelopen maanden hebben we veel onderzoek verricht. Ook hebben we onze huidige dienst geoptimaliseerd, extra services toegevoegd aan onze dienst en zijn we strategische samenwerkingen aangegaan. Het eindresultaat? Een concreet plan om bedrijven te helpen duurzamer om te gaan met ICT-hardware.

Circulaire Economie Festival

Op 17 mei sluiten we de Circular Economy Challenge af met alle deelnemers tijdens het Circulaire Economie Festival op het Honigcomplex in Nijmegen. Tijdens het Festival kunnen we een breed publiek deelgenoot maken van onze circulaire businesscase.

Collega Nathan Talahatu vertelt in onderstaande video alvast in het kort hoe THP een bijdrage gaat leveren aan de circulaire economie en wat we hiermee willen bereiken.

IFrame
Delen:
?