Al 1 jaar PSO-gecertificeerd

Het is alweer een jaar geleden dat THP trede 2 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) heeft behaald. Dit betekent dat THP op een duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage levert op het gebied van sociaal ondernemen. Daar zijn wij nog steeds trots op. Het PSO-keurmerk kent vier prestatieniveaus: de Aspirant-status, Trede 1, Trede 2 en Trede […]

Het is alweer een jaar geleden dat THP trede 2 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) heeft behaald. Dit betekent dat THP op een duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage levert op het gebied van sociaal ondernemen. Daar zijn wij nog steeds trots op.

Het PSO-keurmerk kent vier prestatieniveaus: de Aspirant-status, Trede 1, Trede 2 en Trede 3. Het idee achter de Trede-benadering is dat organisaties kunnen groeien op de PSO-Prestatieladder door op een duurzame wijze meer werkgelegenheid te bieden aan kwetsbare groepen in onze samenleving.

De afgelopen tijd hebben wij echter niet stilgezeten. Inmiddels zijn er nog meer mensen werkzaam voor THP via Presikhaaf Bedrijven te Arnhem. Onze ambitie is om op korte termijn Trede 3 van de PSO-Prestatieladder te behalen.

Delen:
?